Whirlpoolbad voor warmwatertherapie

Estimated read time 2 min read

Het bubbelbad heeft de mogelijkheid om van een gewoon bad een geen warm water massage te maken. Deze badkuip komt bij menig badkamerrenovatie terecht. De prijzen ervan zijn de afgelopen jaren in het assortiment gedaald en er zijn badkuipen die voor de laagste prijs worden verkocht. De meeste van deze badkuipen passen op de plaats waar een standaardbad gewoonlijk wordt geplaatst.

Whirlpoolbaden zijn verkrijgbaar met drie verschillende soorten jetsystemen. Sommige badkuipen bieden alleen luchtstralen, andere alleen waterstralen en weer andere zowel lucht- als waterstralen.

De kwaliteit van whirlpools varieert sterk. Sommige zien er erg dun uit, terwijl andere gevoelig zijn voor lekken. Zorg ervoor dat de whirlpool die u wilt kopen van goede kwaliteit is. De duurste badkuip garandeert niet noodzakelijkerwijs de beste kwaliteit.

Sommige badkuipen worden zonder zijkanten verkocht. Hierdoor kunnen installateurs hun eigen omgeving vormgeven, terwijl andere badkuipen van één kant tot drie kanten beschikbaar zijn, afhankelijk van de behoeften van de koper.

Het energieverbruik van deze badkuipen wordt per jaar geëvalueerd. Die hoeveelheid is voldoende om elke dag 15 minuten te weken. De kosten voor het verwarmen van het water in de badkuip zijn niet inbegrepen. De meeste badkuipen bevatten ongeveer 70 liter water.

U wilt er zeker van zijn dat u een boiler heeft die voldoende warm water kan leveren voor uw bubbelbad. Mogelijk moet u een grotere boiler of tankloze verwarming installeren om voldoende warm water voor uw massage te krijgen.

Zorg ervoor dat er voldoende steunen onder de vloer zijn om het gewicht van het bad en het water te dragen. Verstevig bij twijfel de steunen voordat u de badkuip installeert.

Een bubbelbad vereist een speciaal elektrisch circuit. Afhankelijk van de geselecteerde badkuip kan dit circuit een circuit van 15 ampère of 20 ampère zijn.

Whirlpoolkuipen hebben extra reiniging nodig om ze fris te houden. Schurende reinigingsmiddelen mogen niet worden gebruikt op acrylbaden en mogen alleen worden gebruikt wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Je moet de badkuip ook twee keer per maand doorspoelen. Dit is een proces van 10 minuten dat is ontworpen om te voorkomen dat bacteriën zich ophopen in het pompsysteem. Dit proces omvat het laten lopen van bleekmiddel en wasmiddel door het systeem.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours