Waarom is Tarte Shape Tape zo goed?

Estimated read time 4 min read

Borstband is de enige bundel die een groot effect kan hebben op de manier waarop u eruitziet en voelt op uw belangrijke dag.
Het vinden van de juiste tape zal je boezem ondersteunen en verhogen, zodat je op de meest effectieve manier in je trouwjurk kunt passen. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.
Je hebt misschien gehoord van boektape, je hebt zelfs onze eigen hulp gehad van Challenge To Wear om Boobtapeboobtape te kopen bij onze bruiloftsgemeenschap, maar weet je hoe je het moet aanbrengen?
In dit blogbericht laat ik je alles zien wat je moet weten over boob tape en hoe het voor jou kan werken. Klinkt goed? Stop dan hier niet…
Een beginnershandleiding voor het dragen van een borstband
Vind de juiste borstband
Heb je onze perfecte Test To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de fundamentele boob-tape die uitdrukkelijk is opgesteld in het licht van vrouwen om hun huwelijkservaringen hoger te brengen dan ooit in de recente geschiedenis.
Onze boob tape is verkrijgbaar in 5 tinten om bij je creatie te passen en onzichtbaar te blijven onder je outfit, maar is aan de andere kant bedoeld om op verschillende manieren te worden gebruikt om de vorm en grootte van je buste te veranderen.
Het is transpiratieveilig, waterdicht en ademend om u gezaghebbende troost en levensduur te geven op uw belangrijke dag, maar ook hypoallergeen, plasticvrij en eenvoudig te verwijderen.
Onderzoek de 5 tonen op tape die we beschikbaar hebben en kies degene die het beste bij u past. Haast je echter, want ze verkopen snel.
De beste techniek voor het aanbrengen van The Boob Tape
Vanwege de vele vormen en maten van boezems, zou het een uitdaging zijn om u een “one way works for all”-procedure te geven voor het passen van uw borstband.
In ieder geval, hier is een manier waarop we u aanraden om eerst te beoordelen.
Fase 1
Begin met het knippen van alle stroken die je echt de lift en vorm wilt geven die je nodig hebt.
Als u om te beginnen alle tapes opzet, wordt de communicatie aanzienlijk eenvoudiger, vooral als u ervan uitgaat dat u geïsoleerd bent.
Ik zou aanraden om wat tepelhofdeksels aan te doen, aangezien dit gebied van de boezem extreem delicaat kan zijn, dus tepelhofdeksels kunnen uw redding zijn. Pas op voor Emporella’s tepelhofdeksels die zeer binnenkort verschijnen…
Stage 2
Nu moet je je borsten klaarmaken.
Leun naar voren en sta onbeweeglijk op je meest memorabele boob in de positie die je misschien nodig hebt om in te pakken. Leun dan achterover en sta rechtop terwijl u uw borsten vasthoudt om er zeker van te zijn dat u bij het zitten bent.
Voel je vrij om dit minstens twee keer te herhalen totdat je 100% tevreden bent met de vorm en positie.
Fase 3
Op het moment dat je vrolijk bent, is dit het ideale moment om te beginnen met het aanbrengen van de tape.
Buig naar voren en breng het belangrijkste stuk tape aan.
We raden over het algemeen aan om de basisstrip centraal te plaatsen van onder je buste, over de tepelhof en op het schouderbot, omdat dit helpt om je boezem vast te zetten.
Terwijl u uw boezem voortdurend vasthoudt, blijft u tape aanbrengen in de vorm die u wilt.
Fase 4
Nu je klaar bent met de hoofdborst, is dit het ideale moment om door te gaan naar de volgende en de samenwerking opnieuw te proberen.
Ik zou willen voorstellen om deze cyclus vóór je belangrijke dag te proberen om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Op de ochtend van jullie bruiloft wil je liever niet fascineren.
Richtlijnen om af te voeren
Probeer niet om IT te misleiden!
Momenteel zijn we zo uit het zicht, de manier waarop we je aanraden je borstband te verwijderen.
Om de cyclus zo eenvoudig mogelijk te maken, brengt u een crème of lichaamsbalsem aan op de tape om deze minder plakkerig en een beetje delicater te maken.
Op het moment dat het los zit, kunt u beginnen met het gestaag verwijderen van de tape.
Nog een strategie om het eenvoudiger te maken, is om schoon te maken of te douchen terwijl je de tape draagt, net zoals nog een techniek om de tape los te maken.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours