Redenen om van klassieke Chinese geneeskunde uw favoriete medicijn te maken

  1. Klinische effectiviteit: Chinese geneeskunde, vooral wanneer deze op klassieke wijze wordt beoefend, werkt. In mijn krappe jaar van klinische observatie heb ik wonderen zien gebeuren. Ik heb mensen geketend door verschillende aandoeningen, soms hun hele leven, zien transformeren na slechts een paar behandelingen. Velen van jullie hebben dit waarschijnlijk ook gezien. Het werkt voor patiënten – en dat is wat medicijnen pijn medicijnen kopen moeten doen.

Ja, ik heb DAT onderzoek ook gelezen. Studies hebben gebreken – DAT onderzoek is door een aantal mensen ronduit op verschillende manieren aan de kaak gesteld. Ik bespreek het graag in een ander bericht. Denk hier ook eens over na: de Chinese geneeskunde werkt op een geheel andere manier dan de westerse geneeskunde. Het is zelfs zo anders dat placebogecontroleerde dubbelblinde onderzoeken misschien gewoon niet effectief zijn om te laten zien wat de Chinese geneeskunde kan doen. Klinische studies zijn een andere zaak, en vele tonen de grote effectiviteit van de Chinese geneeskunde aan. Waar die onderzoeken negatief of niet doorslaggevend waren, heb ik het gevoel dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met het niveau van de Chinese geneeskunde dat in het onderzoek wordt beoefend. Daarom hoop ik klinische onderzoeken te doen (en anderen aan te moedigen) via het Helfgott Research Institute. Ik zal zeker posten over eventuele toekomstige resultaten.

  1. Artsen die de tijd nemen: Als u voor het eerst een Chinese arts ziet, zult u waarschijnlijk versteld staan van het intakeproces. Het proces is uiterst gedetailleerd en Chinese artsen nemen al uw zorgen ter harte – niet alleen de zorgen die netjes in een eenvoudige diagnostische categorie passen. Artsen in de Chinese geneeskunde zullen uw zorgen niet afdoen als “irrelevant” of “psychosomatisch”, ze zullen elke manifestatie van ziekte integreren in een volledige diagnose die een behandeling zal begeleiden om de balans van uw HELE systeem te herstellen.
  2. Minder milieueffecten dan de westerse geneeskunde: de Chinese geneeskunde maakt geen gebruik van farmaceutische of andere chemicaliën bij het uitvoeren van behandelingen of diagnostiek. De verontreinigende stoffen die door de farmaceutische industrie in onze waterlopen worden gedumpt, vormen een groot probleem. Dat gezegd hebbende, er zijn echte milieuproblemen waar het CM-beroep mee te maken heeft, inclusief de problemen die inherent zijn aan het importeren van kruidenproducten uit China. Hoewel dat zeker een post op zich is – wil ik erop wijzen dat veel Amerikaanse bedrijven werken aan het vinden van pesticidenvrije en duurzaam geproduceerde kruidenproducten. Hier komt vast nog meer van.
  3. Goede kosten-batenverhouding: Zoals we allemaal weten, zorgen de stijgende kosten van de gezondheidszorg ervoor dat veel Amerikanen onverzekerd blijven, waardoor het ziekenhuissysteem en de sociale diensten bijna ondraaglijk onder druk komen te staan. Dat het rijkste land ter wereld zoveel mensen zonder toegang tot basiszorg laat, is laakbaar. Natuurlijke geneeskunde in het algemeen is een antwoord op dit probleem. Veel behandelingen door artsen in de Chinese geneeskunde maken gebruik van voedseltherapie en economisch geprijsde kruidensupplementen. Verder zult u merken dat het gemiddelde kantoorbezoek voor een arts in de Chinese geneeskunde zeer redelijk is, gezien de grote mate van zorg die u ontvangt. Verzekeringsmaatschappijen beginnen de kosten van deze kantoorbezoeken te betalen, wat een bemoedigend teken is.
  4. Totale integratie: dit medicijn “berooft Peter niet om Paul te betalen”, zoals het gezegde luidt. Wanneer uw belangrijkste klacht wordt behandeld, wordt deze behandeld om uw hele zelf – geest, lichaam en ziel – te integreren. Dus, bijvoorbeeld, uw lopende behandeling voor seizoensgebonden allergieën zal geen uitdroging van uw slijmvliezen, slaapproblemen en een doordringend gevoel van angst veroorzaken. Dit vermindert uw algehele ongemak en houdt de kosten laag – u hoeft geen medicijnen te kopen om de problemen te behandelen die uw medicijnen hebben veroorzaakt!

Er zijn zeker nog veel meer redenen waarom u klassieke Chinese geneeskunde tot uw favoriete medicijn zou moeten maken – maar ik hoop dat deze lijst u stof tot nadenken zal geven terwijl u nadenkt over uw opties voor gezondheidszorg. Onthoud – JE HEBT WEL OPTIES!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours