Gezondheidsnieuws: het geheim van een goede gezondheid is simpel

Hoe goed is uw gezondheid?

De meeste mensen vergeten dat een goede gezondheid Nieuws Vandaag het grootste goed is dat ze in het leven kunnen hebben. Ze werken hun hele leven hard zonder goed voor zichzelf te zorgen gedurende vele jaren, totdat ze op een dag kapot gaan.

Wacht niet tot je een zenuwinzinking hebt om de realiteit onder ogen te zien. U moet uw activiteiten in evenwicht brengen met de juiste hoeveelheid rust.

Enkele van de toonaangevende experts op het gebied van veroudering zijn nu van mening dat regelmatige lichaamsbeweging samen met de juiste hoeveelheid rust jaren aan de levensduur kan toevoegen.

Resultaten van een aantal testen geven aan dat snelheid en spierkracht van veel ouderen vergroot kunnen worden.

Toonaangevende autoriteiten zijn het erover eens dat deze nieuwe gegevens veel van de mythen over veroudering en fysieke prestaties zullen doorbreken.

De conclusie is nu dat de prestaties en het vermogen van ouderen lang zijn onderschat, voeding, goede slaap en lichaamsbeweging samen met rust en ontspanning zijn allemaal belangrijke factoren bij het behoud van ons lichaam. Lachen is een van de beste dingen voor je mentale en fysieke toestand. Mensen voelen zich van nature aangetrokken tot iemand met een goed gevoel voor humor.

Je kunt een goede kijk en een goed gevoel voor humor ontwikkelen door om te gaan met en je te omringen met prettige, gelukkige mensen.

Erken dat stress een killer is. Een leven vol stress kan grote schade aanrichten aan uw lichaam en een aantal ziekten veroorzaken, zoals hartaanvallen, beroertes, astma, maagproblemen, menstruatiestoornissen, colitis ulcerosa, angina pectoris, prikkelbare darm, verhoogde bloeddruk, zweren, hoofdpijn, enz. Er zijn verschillende soorten stress zoals mentaal, emotioneel en fysiek. Emotionele stress lijkt de grootste tol te eisen van iedereen.

Alle stress is niet erg; in feite zou het leven niet erg interessant zijn als het niet met uitdagingen zou worden geconfronteerd.

Te veel stress, te vaak zonder effectieve en geschikte uitlaatklep, zorgt er echter voor dat lichaam en geest niet kunnen herstellen.

U kunt een typische week bekijken om te zien of u dingen kunt identificeren die u angstig maken of stress veroorzaken.

Eenmaal geïdentificeerd, kunnen stressoren worden aangevallen en geëlimineerd.

Ben je een piekeraar? Chronische tobbers hebben geen ernstiger problemen dan anderen – ze denken alleen van wel.

Veel tobbers proberen het hoofd te bieden door niet aan hun problemen te denken, maar dit maakt de zaken alleen maar erger.

Artsen zeggen dat chronische tobbers zich minder angstig voelen als ze daadwerkelijk een half uur per dag specifiek aan hun problemen denken.

Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Mensen die fysiek fit zijn, zien er goed uit en voelen zich goed.

Een goed trainingsregime verlengt je leven. Verbeter uw uiterlijk, bouw zelfvertrouwen op en help het verouderingsproces te vertragen. Vergeet niet dat je elke dag iets fysieks moet doen.

Als je je gewrichten niet gebruikt, zullen ze met het ouder worden gewoon strakker worden en het gebogen, kromme en versleten uiterlijk creëren dat we zo vaak associëren met ouderdom.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *