Beste elektrische scooter voor kinderen van 8 jaar oud

Estimated read time 3 min read

Toen ik als kind opgroeide in de prachtige provincie British Columbia, was een fiets het enige dat ik het liefste wilde in het leven. Mijn broer had een geweldig uitgedoste CCM-tweewieler met een chromen rattenval, koplamp aan de voorkant en de meest gek klinkende claxon waar elk kind in mijn buurt van droomde. Ondertussen was alles wat ik had mijn oude onhandige driewieler met drie wielen. Het leven was zwaar.

De jongeren van tegenwoordig hebben zoveel meer opties als het gaat om hun eerste vervoermiddel. Er zijn tien snelheidsracers en ruige offroad-mountainbikes om er maar een paar te noemen. Maar als ik nu iemands zoon was, zou ik willen dat mijn ouders een elektrische scooter voor me kopen. Dat zou zeker gaaf zijn. Dus wat is de beste gas- of beste elektrische scooter voor kinderen?

Je hebt wel een keuze als het gaat om scooten. Er zijn gas- en elektrische modellen. Persoonlijk zou ik voor elektrisch kiezen. Wij kinderen van de nieuwe generatie moeten tenslotte aan het milieu denken. Als we onze planeet niet serieus beginnen te nemen… zal er voor niemand wat rondlopen. De meeste grote steden zijn al uitgesmogd. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen aan groen gaan.

Dus welke andere voordelen kunnen er zijn bij het kiezen van een elektrische scooter? Ten eerste hoeft u geen stinkende olie en gas te mengen. Wat ook betekent dat je ze niet op hun zij kunt vervoeren, omdat al die dure fossiele brandstof dan uitlekt over papa’s gloednieuwe SUV. Stel je voor hoe een vader op zoiets zou reageren?

Dus wat zou de elektrische step leasen voor kinderen zijn die mijn oude vader voor me zou kunnen kopen? Nadat ik alle advertenties en artikelen op internet had doorzocht, heb ik besloten mijn vader aan te moedigen om de Razor E100 voor mij te kopen. Ze maken ook de modellen E200 en E300. Aangezien ik echter theoretisch pas negen jaar oud ben, zal ik beginnen met de basis. Mijn vader zal blij zijn met mijn volwassen beslissing als ik hem overtuig van al het geld dat hij heeft bespaard.

De E100 wordt gekenmerkt als een klein frame en een grote rit. Hij weegt slechts 120 pond en is ontworpen voor kinderen van acht jaar en ouder. Zijn topsnelheid is ongeveer 10 mijl per uur… net genoeg om langs die gemene pitbull van meneer Taylor te schieten. En kun je je de uitdrukkingen van mijn vriend voorstellen als ik op mijn nieuwe rode elektrische racescooter het honkbalveld binnenrijd.

Als ik wat ouder ben, kan ik mijn E100 inruilen voor een E200. Het gaat een beetje sneller met 12 mijl per uur. Het enige nadeel is dat het is ontworpen voor 13 jaar en ouder. Of wat maakt het uit, misschien kan ik vader zover krijgen dat hij de ultieme maximale overdrive E300 voor me koopt. Dat zou absoluut de allerbeste elektrische scooter voor kinderen zijn. Hier is het hopen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours