3 best practices om te volgen bij het genereren van bulk QR-codes

Als u meerdere QR-codes tegelijk moet genereren, bent u op de juiste pagina. Werkgevers moeten doorgaans meerdere vCard QR-codes genereren voor hun werknemers. Af en toe moet je misschien een evenement organiseren en ervoor zorgen dat alle deelnemers een unieke QR-code met een naamplaatje meenemen. In dit artikel zullen we het hebben over de best practices die moeten worden gevolgd bij het maken van bulk. Lees verder voor meer informatie.

1. Voeg een overtuigende oproep tot actie toe

Allereerst moet je iets hebben dat de aandacht van mensen trekt. Naast het weergeven van een QR-code, kun je iets opvallends toevoegen. Het idee is om de aandacht van de kijker te trekken.

Er zijn verschillende call-to-actions beschikbaar, zoals “scan to win” en “scan to learn more”. Dit type tekst kan uw call-to-action aantrekkelijker maken. Afgezien hiervan is het doel van het toevoegen van een call-to-action om het bericht eenvoudig en beknopt te maken, in plaats van oninteressant.

2. Zet de code waar je hem kunt zien.

Dergelijke code moet strategisch op de juiste plaats worden geplaatst. Als de code niet kan worden gevonden, wordt deze niet gescand. Je mag dus niet de fout maken om het in de hoek van een print of poster te plaatsen.

Volg deze praktijken daarom niet en plaats de QR-code niet op een goed zichtbare plaats. Bovendien moeten ze groot genoeg zijn.

3. Ontwerpproblemen

Meestal verkrijgbaar in zwart en wit. Dus mensen kunnen dit nummer als een streepjescode behandelen. Ze bestaan ​​voor technische doeleinden en worden niet door gewone mensen gebruikt. Toch is het ontwerp van deze codes om een ​​aantal redenen van het grootste belang. Kies daarom het best mogelijke ontwerp voordat u gaat printen.

Vergeet het ontwerp en de statische aspecten van deze tools niet wanneer u in bulk afdrukt. Als je de juiste free qr code generator no sign up, heb je dat probleem niet. Met de beste tools kunt u bijvoorbeeld elk gewenst logo toevoegen, de kleur wijzigen en vele andere functies toevoegen. Hierdoor valt het beeld op en wordt het interessanter.

Het kost veel moeite om QR-codes één voor één te genereren, dus het is beter om de beste generator te kiezen om tijd en hoofdpijn te besparen. Grote ondernemingen huren de diensten van toegewijd personeel in om QR-codes te genereren voor al hun diensten, webpagina’s en individuele producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.